Ga aan de slag met MS Project

U wordt gevraagd een projectplanning te maken, of u wilt zelf beginnen met plannen. En nu?

Waar te beginnen?

Hoe u dat precies doet, vertellen wij u graag. Wij, de makers van verschillende e-cursussen over MS Project, hebben meer dan 500 trainingssessies en tientallen MS Project-implementaties gedaan en wat we hebben geleerd is dat er meestal een enorme kloof gaapt tussen wat het management van je vraagt ​​te doen, en wat je te bieden hebt. tijd en kennis voor . Voor heel veel projectprofessionals zagen we dat deze kloof te groot was, en mensen keerden terug naar Excel, maakten een planning maar hielden zich daar niet aan en voelden zich eigenlijk een beetje gefrustreerd. Met het einddoel voor ogen helpen wij u deze kloof te dichten, in kleine beheersbare stappen die wij omschrijven als niveaus. Wij kennen het tempo waarin u deze kloof kunt dichten en als u onze aanpak volgt, bereikt u sneller uw (managers)doel dan op welke andere manier dan ook; stap voor stap.

De 5 niveaus zijn:

  • Beheren van de algehele projectstatus en belangrijkste deliverables
  • Het beheren van werk
  • Tijd beheren
  • Hulpbronnen beheren
  • Kosten beheren

Neem MS Project Professional

Als u MS Project nog niet heeft geïnstalleerd, kunt u dit hier direct downloaden. Het is ook mogelijk om MS Project Professional gratis te downloaden voor 60 dagen.

Meer over de e-cursus

Voor meer gedetailleerde informatie over onze cursussen en hoe starten met MS Project voor u zal werken (inclusief korte videoclips voor elk volwassenheidsniveau), klik HIER .
Terug naar blog