Managen tegen deadlines

U kunt een deadline voor een taak of mijlpaal instellen door naar het taakinformatievenster te gaan en op het tabblad geavanceerd > deadline > selecteer de datum voor uw deadline te klikken. U ziet nu een groene pijl in het Gantt-diagram. Managing against deadlines1

Wat te doen als deadlines zijn verstreken?

Als een van de deadlines die u voor uw primaire resultaten heeft ingevoerd, is verstreken , betekent dit dat u uw planning moet bijstellen .
Hiervoor kunt u verschillende dingen doen:
  1. Plan overuren – zorg ervoor dat bepaalde taken meer dan 8 uur per dag duren.
  2. Wijs indien mogelijk delen van de kritieke werktaken toe aan andere mensen . Kunnen John of Gary in de bovenstaande afbeelding dingen doen om Amy te helpen, zoals documenteren, voorbereiden etc.?
  3. Leg nog meer focus op het overeenkomen van input- en outputcriteria , zodat wanneer John het overneemt van Amy, het risico op herwerk beperkt wordt.
  4. Fast Tracking : Laat taken waar mogelijk parallel lopen. Is 100% van Amy's leveringen nodig voor John om het over te nemen? Of zou John al kunnen beginnen als Amy een eerste deel aflevert? (Gebruik doorlooptijd op basis van de afhankelijkheid).
  5. Crashen : Voeg middelen toe aan inspanningsgerichte kritieke taken om de taakduur te verkorten. Zorg ervoor dat dit logisch is, en als u iemand anders op de hoogte brengt, wordt niet alleen de duur langer.
U kunt uw persoonlijke ervaring over het omgaan met deadlines delen in de onderstaande reactie!
Terug naar blog