Voorbereidingen vóór het laden van bronnen

Voorbereidingen vóór het laden van bronnen

Voordat u uw planning gaat vullen met middelen, is het belangrijk dat u weet wat MS Project voor u gaat doen vanaf het moment dat ze deel uitmaken van het geheel. Een goede voorbereiding vóór het laden van bronnen is cruciaal!

Eerste dingen eerst

U moet eerst de taken in uw planning met vast werk/duur/eenheden identificeren en deze dienovereenkomstig instellen . MS Project rekent met de zogenaamde 'ijzeren formule' , waarbij de velden werk, duur en toewijzingseenheden elkaar berekenen, op basis van welke van de velden MS Project niet mag aanraken. Reizen met één schip van Engeland naar New York duurt bijvoorbeeld een week. Indien u met 7 schepen (eenheden) reist, moet de reisduur dan op één dag worden gerekend? Nee precies! Voorbereidingen vóór het laden van bronnen1 Het wordt aanbevolen om basislijn 10 te gebruiken voordat u de resources toewijst, zodat u gemakkelijk eventuele wijzigingen kunt opmerken die worden veroorzaakt door de beschikbaarheid van de resources.

Taaktypen

Welk taaktype gebruikt u in uw planning en waarom? 1) Vaste duur 2) Vaste eenheden 3) Vast werk Deel het aantal en de reden in de reacties hieronder.
Terug naar blog