Update taken zodat u de einddatum van uw project kunt voorspellen

Update taken zodat u de einddatum van uw project kunt voorspellen

Er is maar één ding dat nooit zal veranderen in uw project, en dat is het feit dat alles voortdurend zal veranderen . We kunnen niet tellen hoe vaak onze studenten dit feit naar voren hebben gebracht als argument voor de stelling dat het geen zin heeft om te proberen een project te plannen. “Wij kunnen de toekomst niet voorspellen ”, wordt vaak gezegd.
Daar zijn we het helemaal mee eens, net zoals we niet precies kunnen voorspellen op welk moment we thuis zullen zijn als we na een vakantie naar huis rijden. We houden echter wel van de GPS in uw auto, die alle aannames neemt die we KUNNEN doen en deze omzet in de meest waarschijnlijke geschatte aankomsttijd ( ETA ). En als we in een file terechtkomen, worden er minuten toegevoegd aan deze verwachte aankomsttijd, waardoor ik wordt verteld dat ik mijn strategie (gemiddelde snelheid bijvoorbeeld) moet veranderen om de achterstand in te halen. Omdat ik dit ruim van tevoren weet , heb ik wellicht nog voldoende buffer om de achterstand in te halen.

Voortgang toevoegen aan uw taken

De GPS in uw auto voert deze updates automatisch uit, maar voor uw planning moet u uw werkelijke voortgang invoeren . Het toevoegen van voortgang aan taken gaat over het beoordelen van de taken die in de afgelopen periode hadden moeten worden uitgevoerd en het bijwerken van uw plan met wat er daadwerkelijk is gedaan.

Voortgang toevoegen aan uw planning

Hoe vaak voegt u voortgang toe aan de taken in uw planning? Deel het in de reacties hieronder.
Terug naar blog