MS Projectadvies

U wilt geen uitgebreid technologiebuffet, maar een oplossing voor uw projectmanagementproblemen.

U had bijvoorbeeld al een excel-oplossing voor de plannen van de middelen, maar bent hier uit gegroeid. Ook voelt u aan dat PowerBI uw omgeving veel beter zal kunnen informeren, dan met de huidige oplossing.

Enabler Consultancy lukte al meer dan 200 organisaties. Bij ons draait het allemaal om het 'lean & mean' draagt ​​van MS Project, waarbij we streven naar een perfecte balans tussen verbruik en maximale toegevoegde waarde.

Als experts op het gebied van het automatiseren van een PMO, zijn we uniek in onze benadering binnen de wereld van Microsoft Project Experts. Bij ons draait het niet alleen om technologie; we denken eerst aan oplossingen in mensen, processen of afspraken voordat we naar technologie kijken.

Wij kennen alle versies van MS Project, maar werken vooral met De Project Online (Cloud/O365) oplossing. Met een abonnement van slechts €45 per maand kunt u al aan de slag, en teamleden betalen slechts €5 per maand. Het was inspirerend om te zien hoe een cursist uit een training €25 persoonlijk geïnvesteerd in een demo-omgeving, overtuigend van de mogelijkheden die MS Project online biedt, om daarmee de afdeling te kunnen krachtig van het nut en de hoeveelheid.