MS-projecttraining

Bij Enabler Training zijn we betrokken bij het leveren van uitstekende training, coaching en borging van het geleerde. Onze aanpak richt zich op het trainen van sleutelpersonen binnen organisaties, zoals projectmanagers, programmamanagers en leden van het projectenbureau.

Bij ons begint alles met de juiste training voor de juiste mensen. We begrijpen welke personen en rollen van cruciaal belang zijn voor het succes van een PPM-implementatie. Daarom bieden we op maat gemaakte trainingen aan om deze personen te helpen hun rol binnen PPM te begrijpen en effectief uit te voeren.

Maar wij gaan verder dan alleen training. Wij coachen ook uw teamleden en zorgen ervoor dat de veranderingen die noodzakelijk zijn geborgd worden in de organisatiecultuur.

Specifiek voor MS Project bieden wij praktische workshops aan, in plaats van standaard knoppentrainingen. We begrijpen dat uw mensenexperts hun vakgebied hebben en behoefte hebben aan een interactieve leerervaring die gericht is op projectmatig werken.

Met een focus op het 'enablen' van veranderingstrajecten en het begrijpen van de specifieke behoeften van uw organisatie, zijn wij de juiste partner voor uw MS Project-implementatie. Neem vandaag nog contact op met ons op en ontdek hoe wij uw organisatie verder kunnen helpen.