MS Project Consultancy

U wilt vast geen technologie buffet, maar een oplossing voor uw project management uitdagingen.

U had bijvoorbeeld al een excel-oplossing voor het plannen van de resources, maar bent hier uit gegroeid. Ook voelt u aan dat PowerBI uw omgeving veel beter zal kunnen informeren, dan met de huidige oplossing.

Enabler Consultancy hielp hierbij al meer dan 200 organisaties. Bij ons draait het allemaal om het 'lean & mean' inzetten van MS Project, waarbij we streven naar een perfecte balans tussen gebruiksgemak en maximale toegevoegde waarde.

Als experts op het gebied van het automatiseren van een PMO, zijn we uniek in onze benadering binnen de wereld van Microsoft Project Experts. Bij ons draait het niet alleen om technologie; we denken eerst aan oplossingen in mensen, processen of afspraken voordat we naar technologie kijken.

Wij kennen alle versies van MS Project, maar werken vooral met De Project Online (Cloud/O365) oplossing. Met een abonnement van slechts €45 per maand kunt u al aan de slag, en teamleden betalen slechts €5 per maand. Het was inspirerend om te zien hoe een cursist uit een training €25 persoonlijk investeerde in een demo-omgeving, overtuigd van de mogelijkheden die MS Project online biedt, om daarmee de afdeling te kunnen overtuigen van het nut en de noodzaak.